Akashinga - the Brave Ones © Brent Stirton, Getty Images

World Press Photo 2019

Wereldpremière: vanaf 13 april te zien

Op zaterdag 13 april gaat in De Nieuwe Kerk Amsterdam World Press Photo 2019 open voor het publiek. Het is de première van de expositie van de internationale persfotowedstrijd, die gevolgd wordt door de lange wereldtour. De tentoonstelling in De Nieuwe Kerk krijgt een geheel vernieuwd, museaal ontwerp en zal nieuwe elementen tonen. Zoals gewoonlijk zijn alle ruim 150 bekroonde beelden en video’s te zien, de winnende foto van het jaar en, nu voor het eerst, het verhaal van het jaar. World Press Photo 2019 is vanaf 13 april tot en met zondag 7 juli 2019 te zien in De Nieuwe Kerk.

Tickets binnenkort online verkrijgbaar

Tickets voor World Press Photo 2019 zijn vanaf dinsdag 19 maart te koop op onze website. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.